Boeken

Titel Prijs
De God van Abraham, Isaak en Jakob De God van Abraham, Isaak en Jakob
Vanaf het moment dat we Gods beloften voor het eerst geloofden, tot aan onze uiteindelijke transformatie als zonen - die gelijkvormig gemaakt worden aan het beeld van Christus - moeten wij dezelfde le
€11,00
De alles omvattende Christus De allesomvattende Christus

In "De allesomvattende Christus" presenteert Witness Lee een gedetailleerde studie van enkele onnaspeurlijke rijkdommen van het beloofde land, met inbegrip van beken en rivieren, tarwe en

€11,00
Gods verlangen en Gods doel Gods verlangen en Gods doel

God heeft een verlangen.

€5,00
Het mysterie van Christus Het mysterie van Christus

Wie is Christus? Om God te kennen, moeten we Christus kennen, die zowel de definitie als de uitleg en ook de uitdrukking van God is.

€6,50
Het Leven en de weg voor de beoefening van het Gemeenteleven Het Leven en de weg voor de beoefening van het Gemeenteleven
Het leven van Christus is niet slechts voor individuele overwinning, individuele heiliging, of individuele geestelijkheid, maar voor de gemeente.
€9,00
De Goddelijke economie De Goddelijke economie

In "De Goddelijke Economie" volgt Witness Lee de stroom van Gods economie, vanaf de schepping van de mens in Genesis, tot aan haar voleinding in Openbaring.

€7,00
Het overwinnende leven Het overwinnende leven

In "Het overwinnende leven" zet Watchman Nee eerst alle problemen uiteen, waar zoekende Christenen constant mee te kampen hebben.

€11,00
De boom des Levens De boom des Levens

In "De Boom des Levens" laat Witness Lee een deel van Gods hart zien, dat niet goed begrepen en zelden ervaren wordt door de hedendaagse gelovigen.

€10,00
De heerlijke gemeente De heerlijke gemeente

God ziet de gemeente als de triomferende en heerlijke tegenhanger van Christus, die Hem ó die alles in allen vervult ó volkomen tot uitdrukking brengt.

€10,50
Christus versus religie Christus versus religie

“Denk niet dat alles goed is omdat het Christendom de Bijbel heeft. Denk niet dat alles in orde is omdat het christendom vandaag Christus verkondigt.

€10,00